Дизайн 7 Причини Защо Наемането На Интериорен Дизайнер Ще Ви Спести Пари!

Бихте ли искали да спестите пари? Наемете си интериорен дизайнер!

Ако мислите, че това е налудничево твърдение, продължете да четете…

Представяме си какво си мислите в момента. “Що за глупост?!? Какво имате предвид под спестяване на пари, наемайки интериорен дизайнер? Само се чудите как да ми вземете парите!!! Дизайнерите са страшно скъпи…” Разбира се. Това е един начин да се погледнат нещата – грешният начин.

Всъщност, когато наемете интериорен дизайнер, който си разбира от работата, ще спестите време, пари и ще имате прекрасен интериор, на който да се наслаждавате. Сигурно се питате “Ама как така?” . Ще Ви представим 7 причини, защо дизайнерът всъщност пести пари:

1. Интериорният дизайнер ще предотврати скъпи грешки

Изключително важно е да мислите за цялостния дизайн преди да се фокусирате върху неговите отделни елементи. Това означава, че трябва да си представите финалния резултат и какво искате да постигнете като дизайн, преди да вземате решения и правите покупки.

Повечето хора просто купуват някакви мебели, настилки или декорации без да мислят за целия дизайн. Щом ги поставят, те осъзнават, че помещението не изглежда, точно както са си мислели.

Да си представите крайния дизайн е много трудно, ако не сте професионалист. Интериорният дизайнер знае как ще изглежда Вашия дизайн и ще Ви напътства как да го постигнете.

Това, което ние правим е да представяме на клиентите си реалистични 3D визуализации на техния интериорен дизайн. Всеки детайл и всяка мебел са измерени, планирани и внимателно подбрани, за да бъдат съчетани заедно.

С помощта на интериорен дизайнер ще видите всичко по Вашия дизайн преди да сте похарчили и един лев!

Ето защо наемането на интериорен дизайнер ще предотврати скъпи грешки!

Пример за наша детайлна 3D визуализация на детска стая.

2. Интериорният дизайнер може да Ви предостави отстъпки при закупуване на мебели и материали

Интериорните дизайнери постоянно са в контакт с различни доставчици на материали (плочки, бои, тапети), осветление и мебели. Ние имаме отстъпки от тези магазини, които предоставяме на клиентите си.

Отстъпките варират, но понякога достигат до 20%. Спестеното от такива отстъпки може да покрие цената на нашата услуга многократно. Следователно интериорният дизайн ви излиза безплатно, а даже и ще спестите допълнително.

Ако планирате закупуване мебели за дома си, то тогава наемането на интериорен дизайнер винаги е добра идея!

Не само ще спестите пари от продуктите, които ще закупите за дома си, а много често ще получите и по-специално обслужване от магазините.

Диванът е една от най-скъпите покупки в дома. Дори 5% отстъпка в цената ще Ви спести изключително много пари!

3. Интериорният дизайнер ще повиши стойността на Вашия дом

Може и да не си мислите за това сега, защото не възнамерявате да продавате дома си, но винаги е добре да повишавате стойността на дома си, независимо дали ще го продадете някой ден или не.

Интериорният дизайнер ще Ви помогне да създадете красив дом в който да живеете в момента. В същото време, ако някой ден искате да продадете дома си, това ще се случи по-бързо и на по-добра цена.

Интериорният дизайнер увеличава потенциала на Вашия дом!

Дом с добре направен интериор означава по-приятно място за живеене и по-добра цена, ако искате да го продадете в бъдеще.

Вижте пример как увеличихме стойността на апартамент в Италия, чрез умно разпределение и преустройство на стаите.

4. Интериорният дизайнер постига максимума при заложения от Вас бюджет

Винаги започваме всеки проект с обсъждане на нуждите, изискванията, времето и бюджета. Изключително важно е за нас да знаем колко желаете да похарчите за Вашия проект. Винаги планираме целия дизайн съобразно Вашите нужди.

Добрият интериорен дизайнер знае, кои неща си заслужават да са по-скъпи, и къде може да се спестят пари. Обсъждаме опциите с клиентите и правим така, че да се впишем в бюджета.

Целта е винаги да постигнем невероятен дизайн, харчейки разумно и повече, там където си заслужава и спестявайки от други елементи, където е възможно.

Не е нужно винаги да имате огромен бюджет, за да постигнете красив и функционален дизайн. Погледнете този проект като пример за добре инвестиран бюджет. Помогнахме на клиента да изгради основен акцент в апартамента си за под 1000лв и то от естествен материал, а именно стена с дървени плоскости преминаваща в шкаф от същите тези плоскости. Използвайки на практика един и същи материал, за шкафа и декорацията на стената, избирайки по-бюджетно дърво, което чрез правилната обработка изглежда, като много по-скъпо и изключително хитър монтаж интегриран в дизайна спестихме около 5000лв от първоначално получената оферта само за декорация на стената.

Чрез добър дизайн и правилен подбор на дърво, спестихме 5000лв за изграждането на основен акцент в този апартамент.

5. Интериорният дизайнер ви спестява време

Времето е изключително ценно тези дни. Дизайнер начело на Вашия проект може да Ви спести много време.

Времето е пари, а за да постигнете добър и красив дизайн, трябва да се инвестира много време в разработването и направата му.

Като интериорни дизайнери ние проверяваме всичко, за което може би не сте се сетили, за да създадем перфектния интериор за Вас. Обмисляме различни разпложения, материали, замазки и цветове спрямо Вашите предпочитания. Избираме правилните мебели, дали всичко се вписва в бюджета, колко време ще отнеме изработката на даден елемент, качествен ли е и дали си заслужава цената… това са само част от нещата, които добрият интериорен дизайнер има предвид.

Дизайнът е свързан с хиляди малки детайли, които отнемат много време. Това е време, което Вие можете да прекарате, правейки каквото обичате, докато ние също правим това което обичаме най-много.

6. Интериорният дизайнер може да предотврати грешни решения по врема на строежа на дома

Интериорният дизайнер има изключително важна роля по време на строежа на един дом.

Дизайнерът е свързан с различни елементи на къщата още преди те да бъдат изградени. Ние изграждаме цялостен дизайн за вашия дом и знаем точното разположение на важни елементи преди те да бъдат изградени. Най-честата ситуация, с която се сблъскваме при новопостроени жилища е да трябва да правим промени в електрическата и ВИК инсталацията поради желанието на клиента за различно разполоежение спрямо планираното от строителя. Промяната на тези неща е скъпа и отнема време. Когато работим с клиенти, които са на етап строеж, ние комуникираме със строителите и правим всички нужни промени структурни промени и/или промени по инсталацията още докато жилището се изгражда. Най-често това е напълно безплатно от страна на строителя.

Изключително важно е да се мисли за цялостта на помещението, разпределението и позицията на различните мебели още преди това помещение да бъде изградено.

Когато изграждаме целият дизайн, ние мислим как мебелите се вписват в това пространство. Разпределението на осветлението, позицията на мебелите, наличието на близки контакти и ключове, позицията на кухненските шкафове спрямо ВИК инсталацията… Дизайнерите мислят за всеки елемент както по отделно, така и като част от целият дизайн, за да са сигурни, че се вписват правилно в цялостната концепция. Всички малки детайли трябва да се обмислят предварително. Това ще Ви спести пари и главоболия за напред.

7. Интериорният дизайнер Ви спестява пари… по множество начини!

Да обобщим – защо интериорният дизайнер спестява пари?

Интериорният дизайнер помага във всяка стъпка на проекта. Ние сме експертите, на които да се доверите за всички важни решения, които взимате. Наша цел е да се уверим, че сте спокойни при изграждането на така желаният интериор от Вас и да направим процеса по изграждането му приятен.

Като дизайнери обединяваме Вашият начин на живот, предпочитания и вкусове в дома Ви. Разбираме как желаете да живеете и правим интериора Ви практичен, красив и отговаряш на Вашите нужди.

За да постигнем това правим множество решение вместо Вас. Има толкова много детайли в интериорния дизайн, който хората пропускат и нашата работа е да Ви помогнем да постигнете перфектният интериор за Вас!


Все още ли имате съмнения относто това как интериорният дизайнер може да Ви помогне с Вашия проект?
Изпратете ни email, обадате ни се или направете запитване чрез нашата контактна форма. Ще се радваме да обсъдим Вашия проект и как можем да Ви помогнем!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Намерете ни в социалните мрежи

© 2019-2023 Touch Creative Design. ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ.

Политика на бисквитките | Политика на поверителност